dimecres, 22 de setembre del 2010

Vacances a Portugal (6)

6è dia (12.8.10) Algarve

Aquest dia l'hem dedicat íntegrament a visitar l'Algarve, la zona sud de Portugal.
Un desplaçament que realment ha valgut la pena ja que ens ha encantat la zona.

Faro.
Ens em llevat ben d'hora i em agafat l'autopista en direcció al sud fins arribar a la capital de l'Algarve, Faro. En aquesta ciutat en vist el centre històric (Cidade Velha) on es trobaven la catedral () o l'Arco da Vila.

Arco da Vila

Albufeira.
Des de Faro em anat sempre en direcció oest, i em continuat la nostre ruta cap a Albufeira on em dinat i seguidament em anat a banyar-nos a la praia de Olhos d'Agua. Nos hauria agradat quedar-nos una estona més llarga, però avui volíem veure moltes coses i havíem de continuar.

Praia Olhos d'Agua

Lagos.
La següent aturada va ser Lagos, on van visitar el centre de la ciutat amb la seva muralla, el seu gran canal marítim, i ja a les afores, Ponta da Piedade i el seu far, on van veure unes vistes panoràmiques espectaculars. Aquí es troben algunes de les millors platges de tot l'Algarve, com la praia dona Ana. També es poden llogar barques per veure les grutes que hi han per aquesta zona de la costa Portuguesa. Amb molt bon gust de boca van continuar cap a l'últim lloc que teníem previst de visitar de l'Algarve.

Ponta da Piedade

Sagres (Cabo San Vicente).
Passat el poble de Sagres a la zona més occidental de l'Algarve, es troba el Cap de Sant Viçens, on vam veure com el sol anava desapareixen a poc a poc per l'horitzó. Aquí, hi han uns penya-segats impressionants. No sé si sempre fa tant de vent, però aquell vespre feia moltíssim i donava la sensació que anaves a sortir volant.

Cabo San Vicente

En quant el sol va desaparèixer, vam agafar el cotxe i vam agafar el camí de tornada a Lisboa ja que ens quedàvem molts quilòmetres per arribar i (evidentment) ja era de nit. Només ens vam aturar per sopar.
Vam arribar tard a l'hotel, però sense cap mena de dubte, va valdre la pena fer aquest viatge a l'Algarve.