Diuen que és millor veure en companyia, per això en aquesta ocasió vaig anar ben acompanyat amb uns amics que van fer que encara ho passéssim millor !
L'enòleg José Mas ens va presentar els vins de Costers del Priorat amb una passió i entusiasme que ens va fer transportar-nos fins a Bellmunt del Priorat on s'elaboren els vins que van tastar.
- Elios: El primer vi que vam tastar va ser un criança de 10 mesos en bótes i un repòs a l'ampolla de 3 mesos.
- 55% garnatxa
- 30% carinyena
- 10% cabermet sauvignon
- 5% syrah.
- Pissarres: Criança de 12 mesos en bótes i un repòs a l'ampolla de 6 mesos.
- 55% carinyena
- 30% garnatxa
- 10% cabernet
- 5% syrah
- Clos Cypres: Criança de 15 mesos en roure francès Allier i un repòs a l'ampolla de 8 mesos. S'elabora amb les vinyes més velles de Garnatxa i Carinyena, amb una mitjana d'edat de 70 anys. Es tria raïm a raïm en una taula de selecció i amb una producció de només 1.000 ampolles. (Va obtenir 9,47 punts a la Guia de Vins de Catalunya, 91 punts Wine Spectator i 91 punts Parker).
- 80% carinyena
- 10% garnatxa
- 10% cabernet sauvignon
Aquí teniu un altre petit vídeo d'aquest segon maridatge:
Si el primer maridatge va estar francament bé, aquest encara m'ha agradat més !
Xerigots, continueu igual...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada