- Solà 2 Clàssic 2009: El raïm està veremat de forma tradicional, previa selecció i maduració òptima. La fermentació alcohòlica és en depòsits d'acer inoxidable a temperatura màxima de 28º.
- 55% garnatxa
- 45% carinyena
- Solà Clàssic 2007: Provinent de 22.000 ceps. Veremat de forma tradicional, prèvia selecció i maduració òptima del raïm. Control de la fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable de 25º.
- 57% garnatxa
- 43% carinyena
- Vinyes Josep 2005: Veremat de forma tradicional amb una acurada selecció i maduració òptima. Criança en roure francès durant 12 mesos. Obtingut a partir de les vinyes més antigues del Mas Hereu, Vinyes Josep 2005 és un criança eñaborat per homenatjar el patriarca de Solà Clàssic.
- 57% garnatxa
- 43% carinyena
Per finalitzar, deixo un petit vídeo que han penjat des de Xerigots:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada