Hotel Ciutat del Prat |
Vam tastar un vi blanc, un rosat, i 3 negres. Aquest últims, son els que es poden demanar als restaurants del Prat de Llobregat que estan fent les jornades gastronòmiques "Març, el mes de la Gastronomia", per fomentar els productes agroalimentaris autòctons -el pollastre pota blava i la carxofa Prat-.
Desl vins tastats, el que em va agradar més va ser el blanc de la casa Fermí Bohigas UDINA 2010. En vaig portar una grata sorpresa. Un vi blanc diferent, més aviat fort, potent diria jo -si el comparem amb els vins blancs habitauals que normalment son més aviat suaus- amb cos i molt recomenable.
El rosat VINYA D'EN GREC, res a dir, aquest era del 2010 i anteriorment ja havia tastat el 2009. Ni un, ni l'altre en van dir res. Vi fresc per fer un pica-pica com a molt -ho sento, a mi els rosats no em fan el pes-.
Dels negres, sense dir res en contra, cap em va donar la sensació de tindre un gran caldo a davant.
Vins tastats:
Garnatxa blanca, Chenin blanc i Xarel·lo (12% alcohol).
- Vinya d'en Grec (Coop. Vinícola de Sarral) Rosat 2010.
- Primers Vins Negres (L'Olivera. Vallbona de les Monges) Negre 2009.
- L'Equilibrista (Can Dez Mas - Ca n'Estruc. Esparreguera) Negre criança 2008.
- Synera (Roqueta Origen Manresa) Negre criança 2007.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada