diumenge, 29 de novembre del 2009

Cursa de l'esquiador 29.11.09

Aquest any, la cursa de l'esquiador es realitzava des de La Torre de Claramunt, amb sortida i arribada des de Torresport, just al centre del poble. L'hora de sortida era a 2/4 de 9 del matí per als ciclistes (a les 8 per als de marxa-cros).



Com l'any passat no vaig poder aconseguir dorsal i he començat la cursa quan tots els participats havien ja sortit. Des de darrere he anat veien a companys de la feina, amics i a algun vallbonenc que també feien la cursa.

Com l'any passat, m'ha agradat molt. Potser aquest any a sigut una mica més difícil, o com a mínim, a mi m'ho a semblat.
El temps no ens a acompanyat i ha estat bastant ennuvolat durant tota la cursa. A primera hora feia molt fred i quasi que ens a anat bé que el començament fos en pujada per escalfar-nos una mica. Durant la cursa no a sortit gaire el sol, però no a arribat a ploure.
Durant la cursa hi ha hagut una mica de tot. Pujades de diferents dificultats, baixades, triatleres, i en alguns trams estrets em tingut que baixar de la bici i esperar a que passessin els de davant per poder passar nosaltres darrere.
A diferència del any anterior que només van col.locar un sol avituallament, aquest any han hagut 3 avituallaments.

La ruta m'ha agradat, he aprés un parell de camins que no hi havia passat mai i que intentarem repetir més endavant. Si tingués que canviar quelcom,
només eliminaria la pujada brutal a l'alçada de Pinedes de l'Armengol, sort que just a dalt de la pujada hi havia un avituallament!!!.

Distància: 31 km
Temps: 2h 19' 43''
Velocitat mitjana: 13,03 km/h
Desnivell acumulat: 830 m

Classificació categoria (veterà): 142
Classificació general: 329