Mas Candí son quatre joves pagesos amb estudis de viticultura, enologia i alguns amb practiques a la Bourgogne; que s'han unit per crear els seus propis vins que obtenen de les vinyes plantades en el seu dia pels seus avis.
Els maridatges seleccionats per aquesta ocasió van ser:
- QX (Quatre Xarel·los): És un vi blanc elaborat amb la varietat xarel·lo provinent dels millors ceps de les millors vinyes d'entre 54 i 60 anys dels 4 socis de Mas Candí al Penedès. Elaboració, fermentació i criança en botes durant 8 mesos.
- Cava Mas Candí Brut Nature: Elaborat amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada, és un cava sense licor d'expedició amb més de 2 anys de criança. A destacar que el percentatge de Xarel·lo és superior al habitual i una bombolla molt fina i persistent.
- Pecat Noble 2010: Per primera vegada, em tastat un vi dolç de podridura noble de malvasia de Sitges.
Destacaria la neutralitat del maridatge, és a dir, que ni van ressaltar els vins, ni els formatges, per tant, un maridatge molt aconseguit.
Dels vins, destacaria el QX i dels formatges el Brie de Meaux, que vaig comprar l'última peça que quedava (tranquils, que segur que els de Xerigots ja hauran t
ornat a carregar la nevera) i el Roquefort, que no vaig comprar, però que segur que ho faré en una altre ocasió !
ornat a carregar la nevera) i el Roquefort, que no vaig comprar, però que segur que ho faré en una altre ocasió !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada